torsdag den 22. november 2007

Grib stafetten!

Som et forsøg på at holde gang i bloggen: Teknologier på nettet har jeg enerådigt besluttet at gøre det til en stafet. Reglerne er ganske enkle, når du modtager stafetten (den lille kuffert som ses på billedet), har du en måned til at få skrevet et indlæg på bloggen, når det er gjort, videregiver du stafetten til en anden.

Håber I vil være med på idéen. Jeg synes i hvert fald, det vil være synd om bloggen dør hen, og jeg ved jo, at I alle kender nogle gode steder på nettet, som der helt sikkert er andre, der ikke kender. Så grib stafetten og del din viden med dine kolleger.

Det er naturligvis ikke en forudsætning, at man har stafetten for at skrive noget på bloggen – har du noget på hjertet så skriv endelig.

I kufferten ligger en lille bog, hvor man kan skrive en besked til den person, man videregiver stafetten til, og hvis man er heldig, så ligger der måske også en motivationsfaktor :o) Det ligger der i hvert fald til Sidsel, som netop har modtaget stafetten.

lørdag den 3. november 2007

Bliv venner med Heller Thorning-Schmidt og Anders Fogh Rasmussen








Facebook er en social netværksportal, hvor du kan holde styr på dine venner. Du kan se billeder af dine venner, og se hvem dine venner er venner med, skrive beskeder til dem, udfordre dem i diverse quizzer og andet virtuelt tidsfordriv.

Tænker du nu – det lyder dog useriøst og som det rene tidsspild?

Men det er det ikke nødvendigvis… Flere politikere har i hvert fald valgt at bruge Facebook som en brik i deres valgkamp. Med en profil på Facebook kan du f.eks. blive venner med Helle Thorning-Schmidt og Anders Fogh Rasmussen og skrive en besked til dem. Det er der allerede rigtig mange, der har benyttet sig af. I skrivende stund har Helle Thorning-Schmidt 1704 venner, mens Anders Fogh Rasmussen har 1827 venner. Spændende bliver det at se, hvor mange venner de har tirsdag den 13. november 2007.